The absolute specialisation of Hungarian industry with regard to regional export
In the European Union member states, including Hungary, the spatial and structural texture of industry transformed considerably during the past few years. We can encounter both spatial and sectoral winners and losers of this transformation. It occurred that the number of the employed in certain indu...
Elmentve itt :
Szerző: | Komarek Levente |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2012
|
Sorozat: | Review on agriculture and rural development
1 No. 1 |
Kulcsszavak: | Gazdaságtörténet |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/30326 |
Hasonló tételek
-
Changes of human resource concentration and specialisation in Hungarian industry
Szerző: Komarek Levente
Megjelent: (2013) -
The features of the macro level absolute concentration of Hungarian industry
Szerző: Komarek Levente
Megjelent: (2012) -
Application of the gravity model on the exports of the Hungarian food economy
Szerző: Székelyhidi Katalin
Megjelent: (2018) -
Spatial specialisation of livestock in Hungary
Szerző: Komarek Levente
Megjelent: (2014) -
The profitability factors of the Hungarian brewing industry [abstract] /
Szerző: Jantyik Lili, et al.
Megjelent: (2019)