Genotypic, seasonal and maturity stage variability in antioxidant capacity of stone fruits
Elmentve itt :
Szerző: | Papp Nóra |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23081 |
Hasonló tételek
-
Antioxidant capacity of capsicum genotypes exhibiting differential lilac colouration during maturity
Szerző: Kovács Zsófia, et al.
Megjelent: (2018) -
Determination of antioxidant capacity in some fruit concentrates and powders by different methods
Szerző: Miski Csaba, et al.
Megjelent: (2019) -
Phytochemical characteristics and antioxidant capacity of fruit extracts of different prunus species
Szerző: Popović Boris M., et al.
Megjelent: (2016) -
Correlation between antioxidant capacity and total polyphenol content in fruit juice concentrates
Szerző: Nagy Anna Mária, et al.
Megjelent: (2022) -
Relationships of total polyphenol content, antioxidant capacity and antibacterial effect in fruit-vegetable instant powders
Szerző: Papp Ádám, et al.
Megjelent: (2020)