Prooxidant effect of trichothecene mycotoxins in poultry
Elmentve itt :
Szerző: | Mézes Miklós |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23074 |
Hasonló tételek
-
Prooxidant mechanisms of selenium toxicity – a review
Szerző: Mézes Miklós, et al.
Megjelent: (2009) -
Aspergillus Mycotoxins
Szerző: Varga János, et al.
Megjelent: (2015) -
Nutritional judgement of ornamental poultry meat
Szerző: Zsarnóczay Gabriella, et al.
Megjelent: (2018) -
Application of artificial techniques in the poultry industry [abstract] /
Szerző: Brassó Lili Dóra, et al.
Megjelent: (2024) -
Multi-mycotoxin analysis of Alternaria mycotoxins in wheat CrossTOX recovery assessment /
Szerző: Bursić Vojislava, et al.
Megjelent: (2024)