Fatty acid composition of human milk in Hungary with special attention to trans fatty acids
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kertészné Lebovics Vera Kontraszti Mariann Lugasi Andrea |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23070 |
Hasonló tételek
-
Effects of feeding linseed and extruded linseed on milk fatty acid composition
Szerző: Süli Ágnes, et al.
Megjelent: (2010) -
Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk
Szerző: Viszket Erna
Megjelent: (2010) -
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2008) -
The breeding of tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. fatty acid composition of milk
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2008) -
Secreted lipases supply fatty acids for yeast growth in the absence of de novo fatty acid synthesis
Szerző: Nguyen Long Nam, et al.
Megjelent: (2011)