Effect of rosemary and garlic oil supplementation on glutathione redox system of broiler chickens
The purpose of present study was to investigate the effect of rosemary and garlic oils on the lipid peroxidation and glutathione redox system in the blood and liver of broiler chicken. Day-old Hubbard broiler chickens (n=200) were fed with commercial broiler feed (control) and supplemented with garl...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ancsin Zsolt Erdélyi Márta Mézes Miklós |
---|---|
Testületi szerző: | Congress of the Hungarian Society for Free Radical Research, 5., 2009, Szeged |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Acta biologica Szegediensis
53 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Biológia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/23042 |
Hasonló tételek
-
Effect of Sterigmatocystin or Aflatoxin Contaminated Feed on Lipid Peroxidation and Glutathione Redox System and Expression of Glutathione Redox System Regulatory Genes in Broiler Chicken
Szerző: Balogh Krisztián Milán, et al.
Megjelent: (2019) -
Effect of T-2 toxin and different selenium compounds on the glutathione redox and lipid peroxide status of broiler chickens
Szerző: Balogh Krisztián
Megjelent: (2009) -
The use of galric oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken
Szerző: Ancsin Zsolt
Megjelent: (2010) -
Broiler chicken the comparative-evaluative analysis of the manual slicing technology /
Szerző: Jankó Judit, et al.
Megjelent: (2010) -
Effect of nano-sized, elemental selenium supplement on the proteome of chicken liver
Szerző: Gulyás Gabriella, et al.
Megjelent: (2017)