The effect of the sodium salt of 2.4-dichlorophenoxyacetic acid on the mitotic growth of yellow com
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kertész J. Molnár Annamária Horváth Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1972
|
Sorozat: | Acta biologica
18 No. 1-4 |
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21782 |
Hasonló tételek
-
The effect of sodium 2.4-dichlorophenoxyacetic acid on domesticated plants
Szerző: Horváth M. Mária, et al.
Megjelent: (1975) -
Effect of the sodium salt of 2.4-dichloro-oxyphenylacetic acid on Cucurbitaceae seedlings
Szerző: Horváth M. Mária, et al.
Megjelent: (1976) -
Effect of acidity and salt content on the keeping quality of butter
Szerző: ElSadek G. M., et al.
Megjelent: (1974) -
Comparative study on the effect of u-naphthylacetic acid (NAA) and of 2,4-dichlorophenoxy-acetic acid (2,4-D) and of their nitriles (NAN and 2,4-DN) on the root growth
Szerző: Matolcsy G., et al.
Megjelent: (1958) -
"Yellow muistihuone" and conceptualizing the River Aura
Szerző: Virtanen Timo J.
Megjelent: (2015)