Effect of the spectral composition of light on the accumulation of carbohydrates and nitrogen compounds in the leaves of soybean (Glicine soya L.)

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szász Kálmán
Horváth Imre
Barsi Eszter
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1968
Sorozat:Acta biologica 14 No. 1-4
Kulcsszavak:Természettudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21695
LEADER 00771nab a2200205 i 4500
001 acta21695
005 20210527081108.0
008 161015s1968 hu o 0|| eng d
022 |a 0563-0592 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szász Kálmán 
245 1 0 |a Effect of the spectral composition of light on the accumulation of carbohydrates and nitrogen compounds in the leaves of soybean (Glicine soya L.)  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szász Kálmán 
260 |c 1968 
300 |a 35-39 
490 0 |a Acta biologica  |v 14 No. 1-4 
695 |a Természettudomány 
700 0 1 |a Horváth Imre  |e aut 
700 0 1 |a Barsi Eszter  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21695/1/biologica_014_035-039.pdf  |z Dokumentum-elérés