Definition, benefits, processing and examination of functional foods
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2005
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
25 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21272 |
Hasonló tételek
-
Food processing principle
Szerző: Szabó P. Balázs -
Functional foods
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
The examination of managerial processes of civic organizations
Szerző: Pierog Anita, et al.
Megjelent: (2013) -
On the sign definiteness of Lyapunov functionals and stability of linear delay equations
Szerző: Knyazhishche L. B., et al.
Megjelent: (1998) -
Examination of consumer behaviour in connection with the food packaging
Szerző: Borbíró Cintia, et al.
Megjelent: (2018)