|
|
|
|
LEADER |
00633nab a2200181 i 4500 |
001 |
acta21272 |
005 |
20210225123942.0 |
008 |
161015s2005 hu o 0|| eng d |
022 |
|
|
|a 1785-3419
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Kovács Erzsébet
|
245 |
1 |
0 |
|a Definition, benefits, processing and examination of functional foods
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kovács Erzsébet
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 1-11
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 25
|
695 |
|
|
|a Agrártudomány
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21272/1/szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf
|z Dokumentum-elérés
|