Definition, benefits, processing and examination of functional foods

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2005
Sorozat:Tudományos közlemények 25
Kulcsszavak:Agrártudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21272
LEADER 00633nab a2200181 i 4500
001 acta21272
005 20210225123942.0
008 161015s2005 hu o 0|| eng d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kovács Erzsébet 
245 1 0 |a Definition, benefits, processing and examination of functional foods  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Erzsébet 
260 |c 2005 
300 |a 1-11 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 25 
695 |a Agrártudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21272/1/szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf  |z Dokumentum-elérés