|
|
|
|
LEADER |
00775nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta21243 |
005 |
20210225124232.0 |
008 |
161015s2003 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 1785-3419
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
2 |
|
|a Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
|
245 |
1 |
0 |
|a Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
|
260 |
|
|
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 54-59
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 24
|
695 |
|
|
|a Agrártudomány
|
700 |
0 |
2 |
|a Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Fekete Mária
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Hodúr Cecília
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21243/1/szef_tudkozl_024_054-059.pdf
|z Dokumentum-elérés
|