Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
Fekete Mária
Hodúr Cecília
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2003
Sorozat:Tudományos közlemények 24
Kulcsszavak:Agrártudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21243
LEADER 00775nab a2200217 i 4500
001 acta21243
005 20210225124232.0
008 161015s2003 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Hovorkáné Horváth Zsuzsanna 
245 1 0 |a Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hovorkáné Horváth Zsuzsanna 
260 |c 2003 
300 |a 54-59 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 24 
695 |a Agrártudomány 
700 0 2 |a Hovorkáné Horváth Zsuzsanna  |e aut 
700 0 2 |a Fekete Mária  |e aut 
700 0 2 |a Hodúr Cecília  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21243/1/szef_tudkozl_024_054-059.pdf  |z Dokumentum-elérés