Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Markovics Erzsébet |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
2001
|
Series: | Tudományos közlemények
22 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21217 |
Similar Items
-
Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
by: Pallagi Attiláné
Published: (1990) -
A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái
by: Szalai Lajos
Published: (1986) -
Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára
by: Kovács Erzsébet, et al.
Published: (1986) -
Sütőipari újdonságok
by: Tandi Lajos, et al.
Published: (1982) -
Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire
by: Horváthné Almássy Katalin
Published: (1986)