Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Markovics Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2001
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
22 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21217 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
Szerző: Pallagi Attiláné
Megjelent: (1990) -
Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára
Szerző: Kovács Erzsébet, et al.
Megjelent: (1986) -
A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái
Szerző: Szalai Lajos
Megjelent: (1986) -
A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel
Szerző: Aubrecht Erzsébet, et al.
Megjelent: (1992) -
A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2007)