Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Markovics Erzsébet
Format: Article
Published: 2001
Series:Tudományos közlemények 22
Kulcsszavak:Agrártudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21217
LEADER 00622nab a2200181 i 4500
001 acta21217
005 20210225130608.0
008 161015s2001 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Markovics Erzsébet 
245 1 0 |a Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Markovics Erzsébet 
260 |c 2001 
300 |a 90-102 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 22 
695 |a Agrártudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21217/1/szef_tudkozl_022_090-102.pdf  |z Dokumentum-elérés