|
|
|
|
LEADER |
00642nab a2200181 i 4500 |
001 |
acta21193 |
005 |
20210225131001.0 |
008 |
161015s2000 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 1785-3419
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Fenyvessy József
|
245 |
1 |
0 |
|a Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Fenyvessy József
|
260 |
|
|
|c 2000
|
300 |
|
|
|a 12-18
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 21
|
695 |
|
|
|a Biológia, Kémia
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21193/1/szef_tudkozl_021_012-018.pdf
|z Dokumentum-elérés
|