Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fenyvessy József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2000
Sorozat:Tudományos közlemények 21
Kulcsszavak:Biológia, Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21193
LEADER 00642nab a2200181 i 4500
001 acta21193
005 20210225131001.0
008 161015s2000 hu o 0|| hun d
022 |a 1785-3419 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Fenyvessy József 
245 1 0 |a Porított termékek egyes minőségét befolyásoló tényezőinek vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Fenyvessy József 
260 |c 2000 
300 |a 12-18 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 21 
695 |a Biológia, Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21193/1/szef_tudkozl_021_012-018.pdf  |z Dokumentum-elérés