Sűrítő hidrokolloidok vizsgálata modellrendszerekben
Elmentve itt :
Szerzők: |
Horváthné Almássy Katalin Bajúszné Kabók Katalin Bara-Herczegh Ottilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1999
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
20 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21178 |
Hasonló tételek
-
Teljes tojáspor besugárzottságának vizsgálata
Szerző: Bajúszné Kabók Katalin
Megjelent: (1994) -
Rostdús gabona hidrolizátumok felhasználásának tanulmányozása
Szerző: Horváthné Almássy Katalin, et al.
Megjelent: (1996) -
Pannónia sajt érése során lejátszódó változások követése állományprofíl analízissel
Szerző: Bara-Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (1996) -
A Trappista sajt minősítésére, érettségi állapotának jellemzése alkalmas másodlagos proteolitikus jellemzők megállapítása többváltozós módszerekkel
Szerző: Bara-Herczegh Ottilia, et al.
Megjelent: (2001) -
Kenhető állományú ömlesztett sajtok reológiai vizsgálata
Szerző: Bajúszné Kabók Katalin, et al.
Megjelent: (1987)