Teljes tojáspor besugárzottságának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Bajúszné Kabók Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
17 |
Kulcsszavak: | Kémia, Fizika |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21132 |
Hasonló tételek
-
Termolumineszcencia módszer alkalmazása élelmiszeripari adalékanyagok besugárzottságának vizsgálatánál
Szerző: Kispéter József, et al.
Megjelent: (1994) -
A termolumineszcencia és az elektronspin-rezonancia módszer alkalmazása az élelmiszerek besugárzottságának vizsgálatára
Szerző: Kiss László Iván
Megjelent: (1994) -
Kenhető állományú ömlesztett sajtok reológiai vizsgálata
Szerző: Bajúszné Kabók Katalin, et al.
Megjelent: (1987) -
Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében
Szerző: Huszka Tibor, et al.
Megjelent: (1979) -
Honfoglalók teljes genomszintű vizsgálata
Szerző: Schütz Oszkár
Megjelent: (2022)