Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
17 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21127 |
Hasonló tételek
-
Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata
Szerző: Török Attiláné, et al.
Megjelent: (1994) -
Felületaktív anyagok hatása a száraztészták szerkezetére
Szerző: Kovács Erzsébet, et al.
Megjelent: (1988) -
Szénhidrát alapú mesterséges gélképzők összehasonlító reológiai vizsgálata
Szerző: Major József, et al.
Megjelent: (1970) -
Száraztészták Staphylococcus fertőzöttsége
Szerző: Vámos Gyula
Megjelent: (1969) -
Mikrohullámú hőkezelés hatása borsóbázisú tészták minőségére
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (2000)