Hulladék toll és sörte emészthetőségének növelése
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sárosi Herbert Sárosiné Polák Aranka Papp Gézáné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1994
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
17 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21125 |
Hasonló tételek
-
Keratinbontó mikroorganizmus felhasználása vágóhídi toll hulladék komposztálásának javítására
Szerző: Rácz Noémi
Megjelent: (2023) -
Tejtermékek tápértékének, emészthetőségének javítása
Szerző: Fenyvessy József, et al.
Megjelent: (1995) -
Hajrá, toll!
Szerző: Pintér Lajos
Megjelent: (2010) -
Tömeggyarapodás és a takarmányok emészthetőségének vizsgálata hízóbárányoknál
Szerző: Svecz Tamás
Megjelent: (2002) -
Hulladék-e az e-hulladék?
Szerző: Mészáros Fanni Tamara
Megjelent: (2017)