Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Virág József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1990
Sorozat:Tudományos közlemények 16
Kulcsszavak:Társadalomtudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21110
LEADER 00631nab a2200181 i 4500
001 acta21110
005 20210225140042.0
008 161015s1990 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3756 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Virág József 
245 1 3 |a Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Virág József 
260 |c 1990 
300 |a 75-89 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 16 
695 |a Társadalomtudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21110/1/szef_tudkozl_016_075-089.pdf  |z Dokumentum-elérés