|
|
|
|
LEADER |
00631nab a2200181 i 4500 |
001 |
acta21110 |
005 |
20210225140042.0 |
008 |
161015s1990 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0238-3756
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Virág József
|
245 |
1 |
3 |
|a Az élelmiszer és különösen a húsfogyasztás néhány jellemzője
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Virág József
|
260 |
|
|
|c 1990
|
300 |
|
|
|a 75-89
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 16
|
695 |
|
|
|a Társadalomtudomány
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21110/1/szef_tudkozl_016_075-089.pdf
|z Dokumentum-elérés
|