Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Pallagi Attiláné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1990
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
16 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21106 |
Hasonló tételek
-
Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kondász Dominika
Megjelent: (2022) -
Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
Szerző: Markovics Erzsébet
Megjelent: (2001) -
A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái
Szerző: Szalai Lajos
Megjelent: (1986) -
Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]
Szerző: Török Attiláné
Megjelent: (1976) -
Serdülők családképe és az önértékelés közötti összefüggés vizsgálata
Szerző: Kis Tamás
Megjelent: (2015)