Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Pallagi Attiláné |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
1990
|
Series: | Tudományos közlemények
16 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21106 |
Similar Items
-
Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
by: Markovics Erzsébet
Published: (2001) -
Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]
by: Török Attiláné
Published: (1976) -
A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái
by: Szalai Lajos
Published: (1986) -
Búzalisztek kombinációs hatásának vizsgálata kétkomponensű lisztkeverékekben
by: Horváthné Almássy Katalin, et al.
Published: (1990) -
Búzalisztek aminosavösszetételének alakulása a lisztkihozatali érték függvényében
by: Török Attiláné Pusztay Éva
Published: (1980)