Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pallagi Attiláné
Format: Article
Published: 1990
Series:Tudományos közlemények 16
AAA
Keywords:Kémia
Online access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21106
LEADER 00630nab a2200169 i 4500
001 acta21106
005 20161015165628.0
008 161015s1990 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3756 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
100 1 |a Pallagi Attiláné 
245 1 0 |a Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Attiláné Pallagi 
260 |c 1990 
300 |a 3-21 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 16 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21106/1/szef_tudkozl_016_003-021.pdf  |z Dokumentum-elérés