Poralakú élelmiszerek vizsgálata fizikai módszerek alkalmazásával
Elmentve itt :
Szerző: | Kispéter József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1988
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
15 |
Kulcsszavak: | Fizika |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21094 |
Hasonló tételek
-
A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1959) -
Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962) -
Erdőtüzek vizsgálata geoinformatikai módszerek alkalmazásával a bugaci Nagyerdő példáján
Szerző: Thury Gábor
Megjelent: (2017) -
A hazai tájfelosztás újragondolása térinformatikai módszerek alkalmazásával
Szerző: Bata Teodóra, et al.
Megjelent: (2012) -
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1961)