Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Horváthné Almássy Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1987
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
14 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21080 |
Hasonló tételek
-
Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Boros Gyevi Vivien
Megjelent: (2022) -
Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására
Szerző: Knap-Bela Lili
Megjelent: (2021) -
Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira
Szerző: Tratyik Kornélia
Megjelent: (2022) -
Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire
Szerző: Horváthné Almássy Katalin
Megjelent: (1986) -
Artériák inkrementális rugalmassági tulajdonságainak változása simaizom aktiválás hatására
Szerző: Monos Emil, et al.
Megjelent: (1978)