Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváthné Almássy Katalin
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1987
Sorozat:Tudományos közlemények 14
Kulcsszavak:Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21080
LEADER 00691nab a2200181 i 4500
001 acta21080
005 20210225141614.0
008 161015s1987 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Horváthné Almássy Katalin 
245 1 0 |a Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Horváthné Almássy Katalin 
260 |c 1987 
300 |a 11-18 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 14 
695 |a Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21080/1/szef_tudkozl_014_011-018.pdf  |z Dokumentum-elérés