Különböző értékű szervetlen sók kutatásának vizsgálata a búzaliszt bizonyos paramétereire
Elmentve itt :
Szerző: | Horváthné Almássy Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1986
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
13 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21075 |
Hasonló tételek
-
A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2007) -
Fajtaazonos búzalisztek kenyérsütési tulajdonságainak változása javító búzaliszt adagolásának hatására
Szerző: Horváthné Almássy Katalin
Megjelent: (1987) -
Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire
Szerző: Magyar Zoltán, et al.
Megjelent: (2019) -
Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
Szerző: Markovics Erzsébet
Megjelent: (2001) -
A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel
Szerző: Aubrecht Erzsébet, et al.
Megjelent: (1992)