Kenyerek morzsálódásának tanulmányozása
Elmentve itt :
Szerző: | Markovics Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1986
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
13 |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21073 |
Hasonló tételek
-
Égi kenyerek
Megjelent: (2012) -
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2022) -
Eltérő mennyiségű kendermagliszttel dúsított durum kenyerek kémiai jellemzőinek összevetése a technológiai paraméterek függvényében
Szerző: Benes Eszter Luca, et al.
Megjelent: (2019) -
Sertések viselkedésének tanulmányozása
Szerző: Koszta Péter
Megjelent: (1986)