Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovács Erzsébet Selmeczy Árpádné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1986
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
13 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21071 |
Hasonló tételek
-
Sütőipari szempontú búzaliszt-minőség vizsgálata
Szerző: Markovics Erzsébet
Megjelent: (2001) -
A sütőipari minőség- és gyártmányfejlesztés aktuális problémái
Szerző: Szalai Lajos
Megjelent: (1986) -
Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata
Szerző: Pallagi Attiláné
Megjelent: (1990) -
Immuntechnikák alkalmazása élelmiszerek vizsgálatára
Szerző: Halász Anna
Megjelent: (1988) -
A kék szemszínű búza antocianin tartalma és sütőipari minősége [absztrakt] /
Szerző: Berényi Attila, et al.
Megjelent: (2023)