Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez Fehér László /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Fehér László
Brwaf M. Saeed
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1983
Sorozat:Tudományos közlemények 11
Kulcsszavak:Biológia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21037
LEADER 00716nab a2200193 i 4500
001 acta21037
005 20210225143426.0
008 161015s1983 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Fehér László 
245 1 0 |a Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez   |h [elektronikus dokumentum] :  |b Fehér László /  |c  Fehér László 
260 |c 1983 
300 |a 45-50 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 11 
695 |a Biológia 
700 0 1 |a Brwaf M. Saeed  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21037/1/szef_tudkozl_011_045-050.pdf  |z Dokumentum-elérés