|
|
|
|
LEADER |
00716nab a2200193 i 4500 |
001 |
acta21037 |
005 |
20210225143426.0 |
008 |
161015s1983 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0200-1381
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Fehér László
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez
|h [elektronikus dokumentum] :
|b Fehér László /
|c Fehér László
|
260 |
|
|
|c 1983
|
300 |
|
|
|a 45-50
|
490 |
0 |
|
|a Tudományos közlemények
|v 11
|
695 |
|
|
|a Biológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Brwaf M. Saeed
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21037/1/szef_tudkozl_011_045-050.pdf
|z Dokumentum-elérés
|