Különböző búzafajták proteázaktivitásának változása kevert műtrágyázás hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Czakó Mihály |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1980
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
8 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20996 |
Hasonló tételek
-
Műtrágyázás hatása őszi búzafajták terméshozamára, sütőipari és egyes beltartalmi tulajdonságaira
Szerző: Tanács Lajos, et al.
Megjelent: (1993) -
Hazai mütrágyagyártás [!műtrágyagyártás] és mütrágyázás [!műtrágyázás]
Szerző: Varga István
Megjelent: (1963) -
A búzaliszt ásványianyag- és fehérjetartalmának változása műtrágyázás hatására ; Changes in mineral and protein content of wheat flour due to fertilizers
Szerző: Burján Zita Kata, et al.
Megjelent: (2014) -
"Kevert-italok" vizsgálata
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
A vázizom anyagcsereenzimeinek aktivitás változása különböző típusú edzések hatására
Szerző: Borosné Hatfaludy Zsófia
Megjelent: (1983)