Húspép reológiai tulajdonságainak vizsgálata „Soluprát" adagolás függvényében
Elmentve itt :
Szerzők: |
Huszka Tibor Bajúszné Kabók Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1979
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
7 |
Kulcsszavak: | Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20975 |
Hasonló tételek
-
Bevonómasszák reológiai vizsgálata
Szerző: Bajúszné Kabók Katalin, et al.
Megjelent: (2000) -
Kenhető állományú ömlesztett sajtok reológiai vizsgálata
Szerző: Bajúszné Kabók Katalin, et al.
Megjelent: (1987) -
Organikus közegű szuszpenziók reológiai tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Lathwesenné Szántó Katalin
Megjelent: (1982) -
Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2022) -
Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1965)