2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sárosi Herbert Papp Gézáné Raveczki Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1976
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
6 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/20965 |
Hasonló tételek
-
Meggybefőtt gyártásának felülvizsgálata
Szerző: Farkas József
Megjelent: (2020) -
A fehérkenyér mikrobiológiai minőségét befolyásoló tényezők elemzése
Szerző: Havas Ferencné
Megjelent: (1983) -
Csicsókachips gyártásának gazdasági elemzése
Szerző: Nyulas Péter Pál
Megjelent: (2020) -
Nyári termelési gyakorlatok szervezése a Nyugat-Pest Megyei Sütőipari Vállalatnál
Szerző: Polgárdi József, et al.
Megjelent: (1986) -
Korrózióálló acélöntvény gyártásának technológiai kérdései
Szerző: Gunczer László
Megjelent: (2001)