2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sárosi Herbert
Papp Gézáné
Raveczki Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1976
Sorozat:Tudományos közlemények 6
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/20965
LEADER 00700nab a2200193 i 4500
001 acta20965
005 20210225151630.0
008 161015s1976 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sárosi Herbert 
245 1 0 |a 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sárosi Herbert 
260 |c 1976 
300 |a 55-61 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 6 
700 0 1 |a Papp Gézáné  |e aut 
700 0 1 |a Raveczki Erzsébet  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/20965/1/szef_tudkozl_006_055-061.pdf  |z Dokumentum-elérés