Mégegyszer marokverő szavunk tárgyi jelentéséről

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gunda Béla
Format: Article
Published: 1936
Series:Népünk és nyelvünk 8
Kulcsszavak:Nyelvtudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/19968
LEADER 00569nab a2200169 i 4500
001 acta19968
005 20210712092954.0
008 161015s1936 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gunda Béla 
245 1 0 |a Mégegyszer marokverő szavunk tárgyi jelentéséről  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Gunda Béla 
260 |c 1936 
300 |a 117-120 
490 0 |a Népünk és nyelvünk  |v 8 
695 |a Nyelvtudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/19968/1/nepunk_008_117-120.pdf  |z Dokumentum-elérés