A termelőmunka történeti formáiról

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Besenyi Sándor
Format: Book part
Published: 1985
Series:Társadalom, tudomány, egészségügy 1
Kulcsszavak:Közgazdaságtudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18594
LEADER 00616naa a2200181 i 4500
001 acta18594
005 20221108133726.0
008 161015s1985 hu o 1|| hun d
022 |a 0237-7713 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Besenyi Sándor 
245 1 2 |a A termelőmunka történeti formáiról  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Besenyi Sándor 
260 |c 1985 
300 |a 43-51 
490 0 |a Társadalom, tudomány, egészségügy  |v 1 
695 |a Közgazdaságtudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18594/1/tars_tud_eu_1985_043-051.pdf  |z Dokumentum-elérés