Blotting készülék

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Földes József
Sajtos Mihály
Format: Article
Published: 1986
Series:Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai 2
Kulcsszavak:Mérnöki tudományok
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18537
LEADER 00644nab a2200193 i 4500
001 acta18537
005 20210721130552.0
008 161015s1986 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3624 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Földes József 
245 1 0 |a Blotting készülék  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Földes József 
260 |c 1986 
300 |a 11 
490 0 |a Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai  |v 2 
695 |a Mérnöki tudományok 
700 0 1 |a Sajtos Mihály  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18537/1/szote_ujito_1986_011.pdf  |z Dokumentum-elérés