Orofaciális fejlődési rendellenességek logikai digitális rendszere

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Pónyi Sándor
Nyilasi Júlia
Format: Article
Published: 1985
Series:Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai 1
Kulcsszavak:Orvostudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18518
LEADER 00686nab a2200193 i 4500
001 acta18518
005 20210721130754.0
008 161015s1985 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3624 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pónyi Sándor 
245 1 0 |a Orofaciális fejlődési rendellenességek logikai digitális rendszere  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Pónyi Sándor 
260 |c 1985 
300 |a 32 
490 0 |a Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai  |v 1 
695 |a Orvostudomány 
700 0 1 |a Nyilasi Júlia  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18518/1/szote_ujito_1985_032.pdf  |z Dokumentum-elérés