Krioterápiás készülék

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sonkodi István
Format: Article
Published: 1985
Series:Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai 1
Kulcsszavak:Orvostudomány, Mérnöki tudományok
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18495
LEADER 00629nab a2200181 i 4500
001 acta18495
005 20210721130754.0
008 161015s1985 hu o 0|| hun d
022 |a 0238-3624 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sonkodi István 
245 1 0 |a Krioterápiás készülék  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sonkodi István 
260 |c 1985 
300 |a 9 
490 0 |a Szegedi Orvostudományi Egyetem újítói és újításai  |v 1 
695 |a Orvostudomány, Mérnöki tudományok 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18495/1/szote_ujito_1985_009.pdf  |z Dokumentum-elérés