Hangrendszerek és moduszok Bárdos Lajos rendszerezési elveit alkalmazva : II. (folytatás) /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Avasi Béla
Bárdos Lajos
Format: Article
Published: 1979
Series:A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei
Kulcsszavak:Zenetudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18108
LEADER 00719nab a2200193 i 4500
001 acta18108
005 20210611103454.0
008 161015s1979 hu o 0|| hun d
022 |a 0209-4304 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Avasi Béla 
245 1 0 |a Hangrendszerek és moduszok   |h [elektronikus dokumentum] :  |b Bárdos Lajos rendszerezési elveit alkalmazva : II. (folytatás) /  |c  Avasi Béla 
260 |c 1979 
300 |a 205-218 
490 0 |a A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei 
695 |a Zenetudomány 
700 0 1 |a Bárdos Lajos  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18108/1/tanarkepzo_1979_1_205-218.pdf  |z Dokumentum-elérés