A didaktikai ismeretek évközi ellenőrzése és értékelése

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Varga Sándorné
Format: Article
Published: 1979
Series:A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei
Kulcsszavak:Neveléstudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18107
LEADER 00664nab a2200181 i 4500
001 acta18107
005 20210611103500.0
008 161015s1979 hu o 0|| hun d
022 |a 0209-4304 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Varga Sándorné 
245 1 2 |a A didaktikai ismeretek évközi ellenőrzése és értékelése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Varga Sándorné 
260 |c 1979 
300 |a 195-203 
490 0 |a A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei 
695 |a Neveléstudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18107/1/tanarkepzo_1979_1_195-203.pdf  |z Dokumentum-elérés