Az országismeret oktatásának kérdéséhez az orosz szakos tanárképzésben

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bokányiné Kocsis Margit
Format: Article
Published: 1976
Series:A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei
Kulcsszavak:Neveléstudomány
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/18000
LEADER 00698nab a2200181 i 4500
001 acta18000
005 20210611115910.0
008 161015s1976 hu o 0|| hun d
022 |a 0209-4304 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Bokányiné Kocsis Margit 
245 1 3 |a Az országismeret oktatásának kérdéséhez az orosz szakos tanárképzésben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bokányiné Kocsis Margit 
260 |c 1976 
300 |a 161-171 
490 0 |a A Juhász Gyula Tanárképző Főiskola tudományos közleményei 
695 |a Neveléstudomány 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/18000/1/tanarkepzo_1976_1_161-171.pdf  |z Dokumentum-elérés