Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties /
Elmentve itt :
Szerző: | Sándor Zsuzsanna J. |
---|---|
Testületi szerző: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
5 No. 2 |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/13212 |
Hasonló tételek
-
Growth and feed utilization characteristics of two common carp genotypes reared on arthropodal feed sources [abstract] /
Szerző: Turuczki Szabolcs Márk, et al.
Megjelent: (2023) -
Requirements and assessment of traceability at distributors of cereal origin feed ingredients
Szerző: Csikai Andrea
Megjelent: (2011) -
Isoform specific expression of ∆9 desaturases in two brain regions of common carp
Szerző: Balla Beáta, et al.
Megjelent: (2009) -
Regulation of metal responsive transcription factor MTF-1 expression in common carp
Szerző: Hermesz Edit, et al.
Megjelent: (2009) -
Effect of long term feeding of T-2 and HT-2 toxin contaminated diet on the glutathione redox status and lipid peroxidation processes in common carp (Cyprinus carpio L.)
Szerző: Balogh Krisztián
Megjelent: (2009)