Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum L.) fruits
Elmentve itt :
Szerző: | Lantos Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
4 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/13098 |
Hasonló tételek
-
Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum) fruits
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2009) - Paradicsompaprika (Capsicum annuum L.)
-
Capsicum annuum - kapszaicin
Szerző: Kovács Bernadett
Megjelent: (2016) -
The effect of temperature change on leaf surface temperature of plants in sweet pepper forcing
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2013) -
Effect of the spectral composition of light on the carbohydrate production of the red pepper plants (Capsicum annuum L.)
Szerző: Horváth Imre, et al.
Megjelent: (1966)