The changes of biogenic amines-contect in ripening of organic olszrizling
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nyitrainé Sárdy Diána Kállay Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
3 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/13042 |
Hasonló tételek
-
The effect of fertilizer to the biogenic amines concentration in wines
Szerző: Horváth Borbála, et al.
Megjelent: (2016) -
Effect of cold treatment on biogenic amine content in wheat
Szerző: Szabóki-Kovács Zita
Megjelent: (2008) -
Changes of polyphenol, anthocyanin and rutin content in sour cherry varieties during ripening
Szerző: Kállay Erzsébet
Megjelent: (2008) -
Effect of heat shock treatment on heat resistance of microorganisms and biogenic amine synthesis
Szerző: Amal Ahmed Mohamed Hassan
Megjelent: (1996) -
Development and validation of high performance liquid chromatography method for the measurements of biogenic amines
Szerző: Nánási Nikolett, et al.
Megjelent: (2018)