Melléktermékek tartósítása és felhasználása a legeltetéses állattartásban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szűcsné Péter Judit Avasi Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2006
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
1 No. 1 |
Kulcsszavak: | Természettudomány, Agrártudomány |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/12918 |
Hasonló tételek
-
Az árpa és kukorica propionsavas tartósítása és felhasználása a sertéstakarmányozásban
Szerző: Papp László
Megjelent: (2010) -
Vágott virágok tartósítása
Szerző: Bugyi Krisztina
Megjelent: (1999) -
Fonnyasztott fű és lucerna tartósítása
Szerző: Veres Judit
Megjelent: (1987) -
Befőttek hőkezeléses tartósitása [!tartósítása] során jelentkező sulyváltozások [!súlyváltozások] vizsgálata
Szerző: Bátor Berta
Megjelent: (1970) -
Melléktermékek felhasználása és ennek lehetőségei a Kondorosi Egyesült Mg. Termelőszövetkezetben
Szerző: Kozsuch Mihály
Megjelent: (1985)