Study of combined microwave vacuum drying of apple raw material
A widespread and simple method for preserving fruits and vegetables is drying. Hot-air-, freeze-, vacuum- and dielectric drying are the most common methods. In this work, the microwave-vacuum drying combined with hot-air pre-drying was investigated for apple. This combined drying method produces a s...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ferenczi Sándor Czukor Bálint |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2011
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11876 |
Hasonló tételek
-
On adulteration of fruit and berry raw materials
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022) -
Export of raw material and social choice [absztrakt] /
Szerző: Popov Gregory
Megjelent: (2009) -
Utilisation and effect of dried apple peels in preparation of a new dry sausage prototype
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2023) -
Numerical modelling of microwave dried potato flakes
Szerző: Lucaci Codruţa, et al.
Megjelent: (2012) -
Pharmacognostic study of raw material of Chartolepis intermedia Boiss. and Peganum harmala L.
Szerző: Adekenova A. S., et al.
Megjelent: (2016)