Quality parameters of mixed winter wheat flour with amaranth flour
Grain amaranth (Amaranthus hypochondriacus) has gained increased attention since 1970s w hen ii has been rediscovered. It has been cultivated in the Mayan civilization of South and Central America. This plant is produced as a grain and as a vegetable. Amaranth is quite nutritious. Amounts of vitamin...
Elmentve itt :
Szerző: | Pongráczné Barancsi Ágnes |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2011
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11870 |
Hasonló tételek
-
Quality characters of winter wheat - amaranth flour
Szerző: Barancsi Ágnes
Megjelent: (2011) -
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2016) -
Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Flour quality and wheat kernel hardness connection
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2008) -
Evaluation of food additives on the rheologic properties of winter wheat flours
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2012)