DSC of resistant starch produced by different methods
Resistant starch (RS) refers to the sum of starch and starch degradation products that are not absorbed in the small intestine of healthy individuals. The fact that resistant starch escapes digestion confers to it many positive health effects like reducing the glvcemic response and acting as a funct...
Elmentve itt :
Szerző: | Dokić Ljubica |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11833 |
Hasonló tételek
-
Rheological properties of white chocolate with resistant starch
Szerző: Lončarević Ivana, et al.
Megjelent: (2022) -
DSC for evaluating the encapsulation efficiency of lidocaine- loaded liposomes compared to the ultracentrifugation method
Szerző: Bakonyi Mónika, et al.
Megjelent: (2017) -
A DSC-termoanalitikai módszer néhány élelmiszertudományi alkalmazása
Szerző: Farkas József
Megjelent: (1994) -
Starch to protein ratio and α-amylase activities in grains of different wheat cultivars
Szerző: Csiszár Jolán
Megjelent: (2010) -
Metallic nature of the starch-iodine complex
Szerző: Bersohn Richard, et al.
Megjelent: (1961)