HACCP system in food trade why and how?
The purpose is to adopt the operation of HACCP to the hierarchy of the company, and to test the C CP selection mode within HACCP that excludes errors. The result is the presentation of the target hierarchy containing the HACCP system, and of the objective CCP selection method.
Elmentve itt :
Szerző: | Hegedűs László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11792 |
Hasonló tételek
-
Optimisation of cluster facies - why, how and how much cluster?
Szerző: Horváth Janina, et al.
Megjelent: (2016) -
A minőségmenedzsment szerepe a közétkeztetésben - élelmiszerbiztonság, HACCP = The role of quality management in catering-food safety and HACCP
Szerző: Süllős Gyula
Megjelent: (2010) -
Effect of international trade relations on agri-food trade
Szerző: Gombkötő Nóra
Megjelent: (2017) -
Effect of international trade relations on agri-food trade [abstract] /
Szerző: Gombkötő Nóra
Megjelent: (2017) -
Why and How Can Managerial Accounting Be Relevant in the Public Sector
Szerző: Tóth Balázs
Megjelent: (2022)