The authenticity control of vegetable oils using the total sterol profile
The aim of this study wa s to develop a rapid and convenient chromatographic method for authenticity control of vegetable oils using the total sterol profile determined by gaschromatography (GC) with flame ionization detector (FID). Two pure oils, rapeseed and olive oil, processed by minimal technol...
Elmentve itt :
Szerző: | Dulf Francisc Vasile |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11790 |
Hasonló tételek
-
Spectrophotometric determination of total sterols in margarine
Szerző: Sabriu Haxhijaha Arita, et al.
Megjelent: (2021) -
Using authentic film in ELT lessons
Szerző: Dudok Evelin
Megjelent: (2009) -
Using authentic film in ELT lesson
Szerző: Dudok Evelin
Megjelent: (2007) -
Emission testing used biogas and vegetable oils as fuels
Szerző: Nagy Valéria, et al.
Megjelent: (2013) -
Authenticity Revisited
Szerző: Mák Éva
Megjelent: (1996)