Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes
In our study we aimed to investigate the rheologieal and colour characteristics of the pectin gels extracted from presscakes of berries. The pectins extracted from the presscakes of five different fruits such as black-currant, red-currant, raspberry, blackberry and elderberry, were used for the exam...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csató Sándor Fekete Mária |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2009
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11789 |
Hasonló tételek
-
Microwave extraction of pectin from red currant
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2007) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2008) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra
Megjelent: (2008) -
Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /
Szerző: Bélafiné Bakó Katalin, et al.
Megjelent: (2012) -
Diterpenoids and flavonoids from the fruits of Vitex agnus-castus and antioxidant activity of the fruit extracts and their constituents
Szerző: Hajdú Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2007)