Pectin extraction from blackcurrant press cake
The efficiency of microwave activation process in the extraction of pectin from blackcurrant press cakc was investigated in this study. Conventionally, pectin extraction is a time-consuming and energy-intensive proccss. In our experiments, microwave enhanced extraction (MAE) method was used. The app...
Elmentve itt :
Szerző: | Pap Nóra |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2008
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
|
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/11779 |
Hasonló tételek
-
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2008) -
Microwave extraction of pectin from red currant
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2007) -
Examination of phisical parameters of pectin gels extracted from fruit presscakes
Szerző: Csató Sándor, et al.
Megjelent: (2009) -
Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /
Szerző: Bélafiné Bakó Katalin, et al.
Megjelent: (2012) -
The health benefits of blackcurrants
Szerző: Gopalan Ashwin, et al.
Megjelent: (2012)